Какво е Rancho.bg?

Rancho.bg е специализирана електронна борса за селскостопански животни. Нашата онлайн система е създадена от фермери за фермери, с подкрепата на Национална асоциация на животновъдите в България. Ние знаем колко труд се изисква за развитието на едно животновъдно стопанство. Ето защо целта ни е да направим продаването и купуването на животни за ранчото максимално лесно и безпрепятствено.

Купи животно изгодно

В Rancho.bg можеш лесно да откриеш животните, необходими за твоето стопанство. Потърси ги по категории (например кози, овце, говеда и т.н.), или по регион - за да намериш най-подходящите животни в близост до теб. Филтрирай резултатите по цена, за да откриеш най-евтините оферти!

Ако откриеш идеалното предложение, но животните се намират далеч и нямаш идея как да си ги докараш - не се безпокой! Ние можем да осигурим лицензиран транспорт на избраните от теб животни до твоето ранчо! По-подробна информация ще откриеш тук.

Разгледай всички обяви

Продай животните си лесно

Имаш ли животни за продан? Снимай ги и ги добави в Rancho.bg за броени минути директно от своя мобилен телефон! Ние ще публикуваме обявата ти и ще я покажем на възможно най-много заинтересовани купувачи. Как да публикуваш своята първа обява?

  1. Кликни бутона “Добави обява”
  2. Ако още не си - регистрирай се! Това отнема по-малко от минута - трябва просто да напишеш своя имейл и да си избереш парола.
  3. Опиши кратко и точно животното, което продаваш. Ние ще те улесним с някои насочващи въпроси - трябва просто да попълниш празните полета.
  4. Добави снимка. Е, тази стъпка не е задължителна, но ти гарантираме, че хубавата снимка казва повече от хиляди думи!
Кликни бутона “Публикувай обявата” и готово - тя скоро ще бъде прегледана от администратор и видима за всички, които търсят животно като твоето! Добави обява
 

Как работи RANCHO.BG?

 

Как може да се публикува обява?

За да публикуваш обява, трябва да си регистриран потребител на Rancho.bg и да влезеш в профила си. След това натисни бутона “Добави обява”.

За да те улесним максимално, във формата за създаване на обяви има “подсказки”. Първо трябва да избереш в коя категория попада животното, което продаваш. Така ние ще изведем полетата, които се отнасят към този тип животни. След това е нужно просто да попълниш информацията - например на колко месеца е животното, колко тежи, неговата цена и т.н.

След това добави заглавие и кратко, но точно описание, с което да събудиш интереса на купувачите. Добави и снимка - не е задължително, но това ще направи обявата ти много по-атрактивна.

Най-накрая прегледай дали твоите данни за контакт са точни, добави мястото, където се намира животното, отбележи кой поема разходите по транспорта и готово!

Ако искаш да провериш дали всичко изглежда добре, можеш да прегледаш своята обява, преди да я публикуваш.

Защо и как да се регистрирам в Rancho.bg?

За да можеш да публикуваш обяви в Rancho.bg, ти трябва да си регистриран потребител. Регистрацията става много лесно - натисни бутона “Вход/Регистрация”, отбележи, че си нов потребител и въведи своя имейл и желаната парола или влез с твоя Facebook акаунт. Накрая се съгласи с общите условия и кликни бутон “Регистрирай се”.

Готово! Твоят потребителски профил вече е създаден и можеш да публикуваш своята първа обява!

За да добавяш своите обяви още по-лесно и бързо, въведи своите данни за контакт (и фактуриране - ако имаш фирма) в раздел “Настройки” на своя профил. Така няма да се налага да ги пишеш всеки път, когато искаш да публикуваш нова обява.

Колко обяви могат да се публикуват и колко струват?

Краткият отговор е: можеш да публикуваш толкова, колкото ти трябват! Rancho.bg предлага различни пакети от обяви, в зависимост от големината на твоето стопанство.

Когато се регистрираш в сайта, към твоя профил има автоматично заредена една безплатна обява. Ако имаш само едно животно за продан, тя ще ти бъде достатъчна. Ако ти трябват още няколко обяви, може да заредиш пакeт “Частен двор” - 3 обяви на цена 2.40 лв. с ДДС. За малките стопанства предлагаме пакет от 10 обяви на цена 6 лв. с ДДС. Тези пакети могат лесно и удобно да се заредят към твоя профил чрез SMS на номер 1915 (за пакет "Частен двор") или 1916 (за пакет "Малко стопанство") с текст PJP rancho

Ако твоето стопанство е голямо, свържи се с нас на +359 88 833 2397, за да изготвим специално предложение.

Как можеш да търсиш и да откриеш офертата за теб?

За улеснение на потребителите, всички оферти на сайта са разпределени по категории в 3 направления: селскостопански животни, домашни любимци и други животни. Първият лесен начин за филтриране е да кликнеш върху търсената от теб категория на начална страница. Например: Говеда. Това ще ти покаже всички обяви от категория “Говеда” в цялата страна. Допълнително можеш да ги филтрираш по местоположение - например в радиус 50 км от град Пазарджик. Можеш също така да филтрираш резултатите по цена и други критерии, в съответствие с категорията.

Друг вариант да намериш животното, което търсиш е да го напишеш в търсачката. Например: млекодайна крава. Докато пишеш, под полето за търсене ще видиш обявите, които отговарят на въведените до момента от теб ключови думи. Имай предвид, че ако не излизат резултати (това може да се получи особено при търсене на конкретни породи), е възможно продавачите да са изписали породата по различен начин.

Ако например искаш да си купиш домашен любимец, но още не си решил дали да е куче или котка, можеш да филтрираш по направление от бутона с четирите квадратчета до полето за търсене. Просто кликни върху него и избери направление “домашни любимци”, а след това кликни бутон “Търси”. Така ще видиш всички обяви от това направление. След това можеш да доуточниш търсенето си чрез филтрите.

Лесно е! Нека започваме!

Тази страница използва "бисквитки", за да подобри начина си на представяне и своята функционалност.

Приемам бисквитките