Свободни кокоши носачки ломан браун

0898 7 ПОКАЖИ
12.00 лв.
Цена за брой
Родословие Не

Описание

Свободни кокоши носачки ломан браун на година с висока носливост

Транспорт: За сметка на купувача
Брой прегледи: 809
Номер на обявата: 624
Добавена на: 11 Февруари 2024