Жаба стрела

032 32 ПОКАЖИ
200.00 лв.
Цена за брой
Родословие Не

Описание

Продавам породиста отровна жаба-стрела с родословие. Жабата е на 6 месеца и тежи 200 грама.

Транспорт: За сметка на купувача
Брой прегледи: 328
Номер на обявата: 14
Добавена на: 23 Ноември 2020