Килограми 2
Родословие Да

Описание

Ярки Loman Brawn на 3 месеца пълен ваксинационен план.
И кокошки носачки едногодишни Loman Brawn.

Транспорт: За сметка на купувача
Брой прегледи: 678
Номер на обявата: 522
Добавена на: 16 Май 2022